Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle

coloreaza printeseColoreaza printese este un joc pentru fete pasionate de colorat. Frumoasa printesa din castelul fermecat isi asteapta printul! Ai la dispozitie cateva culori pentru a face printesa sa fie frumoasa. Coloreaz  Printese in culorile tale preferate si fa-o frumoasa pentru printul care va veni! Coloreaza Printese in culorile care le crezi se potrivesc si sunt la moda.

www. jocuri-de-colorat.ro este un site destinat tuturor copiilor atat fete cat si baieti care doresc sa isi dezvolte creativitatea.

Jocuri-de-Colorat.ro este un site destinat tuturor copiilor care adora sa coloreze, acum o pot face pe site-ul nostru unde vor gasi o colectie de jocuri de colorat cu cele mai haioase personaje din desene animate dar si personaje din alte domeni. Toate jocurile au un grad sacazut de dificlutate deci pot fi jucate de toti copiii atat fete cat si baieti care doresc sa coloreze online. Pentru cei care prefera sa deseneze pe hartie avem o colectie de planse de colorat care pot fi printate si colorate de copii. Distractie placuta !

Game Stats

1.890 views

Game Tags

Categriile Jocurilor